Sorteerimishaarats Humus SO450 – HAARATS5

Lühiajaline rent: kokkuleppel
Pikaajaline rent: kokkuleppel
Gabariidid
Kinnitus

Humus SO450 sorteerimishaarats on loodud pakkuma täpset ja usaldusväärset lahendust raskete materjalide, nagu kivid, puit ja muud lammutusjäätmed käsitsemiseks. Selle tööpõhimõte põhineb hüdraulilisel sulgemisjõul, mis võimaldab haarata ja hoida suuri ning ebastandardseid objekte kindlalt paigal. Kinnitatuna ekskavaatori külge, tagab see haarats sujuva ja tõhusa tööprotsessi ka kõige keerukamates tingimustes.

Humus SO450 haarats on optimeeritud ehitus- ja lammutusplatside jaoks. Tööprotsess algab ekskavaatori operaatori poolt haaratsi avamise ja sulgemise juhtimisega, mis toimub hüdrauliliste liinide kaudu. Kui haarats sulgub, kindlustab selle tugev sulgemisjõud (20 kN) ohutu ja stabiilse haarde isegi suurte objektide puhul. See lisaseade vajab ekskavaatori pöördpead, mis tagab seadme paindliku liikumise, ning täiendavat hüdraulikaliini haaratsi juhtimiseks.

Multivara pakub oma klientidele võimalust rentida Humus SO450 haaratsit koos laia valiku teiste ehitusseadmetega. Multivara renditeenus on paindlik, pakkudes nii lühi- kui ka pikaajalisi rendilahendusi. Vajadusel on võimalik valida ka mehitatud rent, kus kogenud operaatorid tagavad töö kiire ja kvaliteetse teostuse.

Rendiprotsess Multivaras on lihtne ja kliendisõbralik:

  1. Päring: Kliendil on võimalik esitada päring veebilehel või otse ühendust võtta telefoni või e-kirja teel. Multivara meeskond vastab kiiresti, pakkudes renditingimusi ja tehnilist tuge.
  2. Seadmete saadavus: Multivara hoolitseb selle eest, et renditavad seadmed oleksid alati hooldatud ja valmis koheseks kasutuseks.
  3. Transport ja paigaldus: Multivara pakub lisaks ka transporti renditud seadmete tööobjektile ning paigaldust, kui seda vajatakse.
  4. Tugi ja hooldus: Rentimise ajal pakub Multivara tehnilist tuge ja vajadusel hooldust, tagamaks seadme tõrgeteta töö.

Humus SO450 lammutushaaratsi rent Multivarast võimaldab klientidel kasutada kõrge kvaliteediga tööriistu ilma pikaajaliste investeeringuteta. Haarats sobib eriti hästi lammutus-, ehitus- ja sorteerimistöödeks, pakkudes usaldusväärset lahendust keeruliste tööde jaoks.

Põhilised eelised:

  1. Kõrge töökindlus ja vastupidavus
  2. Lihtne ühendamine ekskavaatori külge (S60 või ntp10 kinnitustüüp)
  3. Võimalus rentida koos kogenud operaatoriga
  4. Kiire ja paindlik teenindus Multivara poolt.

Sorteerimishaarats Humus SO450 – HAARATS5 ühilduvad masinad:

Roomikekskavaator Caterpillar 311F LRR – 9CAT

Ratasekskavaator Caterpillar M315D 8113TE

Ratasekskavaator VOLVO EW 140 6153TE

Ratasekskavaator Doosan DX160W-3 5343TB

Esita päring